Herstructurering Eindhoven

Bij een herstructurering van een onderneming wordt de inrichting of organisatie van de onderneming gewijzigd. Deze structuurwijziging is lang niet altijd eenvoudig en soepel door te voeren. In Eindhoven helpt Administratiekantoor Stratum u daarom graag. Wanneer is er sprake van een herstructurering, wat zijn hiervoor de redenen en hoe kunnen wij u hiermee helpen in Eindhoven? We vertellen u er graag alles over.

Wat is een herstructurering?

Als de structuur van de onderneming wordt gewijzigd, wordt dit een herstructurering genoemd. Hiervan kan al snel sprake zijn. Een verandering in de inrichting of organisatie van de onderneming en de overgang van een eenmanszaak in een BV zijn hier voorbeelden van. In Eindhoven komt dit vaker voor dan we denken, zonder hier echt bij stil te staan.

Waarom een herstructurering in Eindhoven?

Bij een herstructurering wordt altijd naar het toekomstperspectief gekeken en de redenen voor een herstructurering zijn dan ook erg divers. Stel dat de onderneming intern niet goed rendeert, dan kan een vereenvoudiging van de organisatorische structuur worden doorgevoerd. Ook kan het extern misgaan en kan door veranderingen in de markt de continuïteit van de onderneming in gevaar komen, of moet vanwege fiscale redenen of groeipotentie een herstructurering plaatsvinden. In deze en andere gevallen kan deskundige hulp gewenst zijn, zodat de herstructurering soepel en geordend kan worden doorgevoerd. In Eindhoven en omgeving bent u hierbij voor Administratiekantoor Stratum aan het juiste adres.

Herstructureringsplan in Eindhoven

Wat de reden voor een herstructurering ook is, in alle gevallen moet doelgericht en vakkundig worden gehandeld. De ervaring leert dat ondernemingen te lang vasthouden aan vertrouwde principes en dat er te weinig wordt gestuurd op doelstellingen. Hierdoor vindt een herstructurering soms helaas te laat plaats. Wij kunnen iedere onderneming in Eindhoven een financieel advies geven en van een meerjarige prognose voorzien, zodat vroegtijdig kan worden ingegrepen met een herstructurering. Met een goed plan kunnen we in Eindhoven zo bijdragen aan uw gezonde onderneming.

Advies herstructurering in Eindhoven

Bij een herstructurering kan al in een vroeg stadium met bepaalde aspecten rekening gehouden worden, zodat de onderneming gezond blijft. Administratiekantoor Stratum in Eindhoven kan u hierbij helpen. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

U staat voorop!

Bij Administratiekantoor Stratum te Eindhoven staat u als ondernemer centraal. Wij werken niet alleen voor u, maar staan tevens naast u. Onze medewerkers kennen uw branche en snappen als geen ander het ondernemerschap. Door naast u te werken is specialistische kennis, advies en actieve begeleiding altijd dichtbij. Wilt u de toekomst van uw onderneming middels een (meerjaren) prognose in kaart brengen of overweegt u een bedrijfsovername of herstructurering? Alles begint bij de basis: de administratie. We zorgen er altijd voor dat dit correct en tijdig wordt afgehandeld.

Wat kunnen wij voor u doen?

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy verklaring en algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.