Jaarrekening

Het samenstellen van uw jaarrekening kunt u laten doen door Administratiekantoor Stratum. Een degelijke financiële administratie is van groot belang voor elke onderneming, maar het bijhouden ervan vraagt om expertise en is een tijdrovende taak. Wanneer u over onvoldoende kennis of tijd beschikt kunt u toch aan deze administratieve noodzaak voldoen door aanspraak te maken op de dienstverlening van Administratiekantoor Stratum. Bij ons bent u ervan verzekerd dat dit op een deskundige wijze en geheel volgens de geldende wet- en regelgeving wordt uitgevoerd.

Duidelijkheid en overzicht

Een jaarrekening is niet voor elke onderneming een door de fiscus gestelde verplichting. Toch is iedere onderneming gebaat bij een jaarrekening. Deze geeft u een overzicht van de inkomende en uitgaande geldstromen en maakt inzichtelijk waar u kunt besparen. Administratiekantoor Stratum neemt uw administratieve noodzaak en tevens last uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de administratie voor de meest uiteenlopende MKB-bedrijven. Het samenstellen van de jaarrekening en andere delen van uw administratie kent voor onze opgeleide en ervaren boekhouders geen geheimen.

Laat uw jaarrekening opstellen

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van de jaarrekening? Administratiekantoor Stratum neemt u alle zorgen omtrent de financiële administratie uit handen. Wij verzekeren u van een correct opgestelde jaarrekening wat u duidelijkheid en inzicht verschaft. Voor vragen omtrent de jaarrekening kunt u gerust contact met ons opnemen.

U staat voorop!

Bij Administratiekantoor Stratum te Eindhoven staat u als ondernemer centraal. Wij werken niet alleen voor u, maar staan tevens naast u. Onze medewerkers kennen uw branche en snappen als geen ander het ondernemerschap. Door naast u te werken is specialistische kennis, advies en actieve begeleiding altijd dichtbij. Wilt u de toekomst van uw onderneming middels een (meerjaren) prognose in kaart brengen of overweegt u een bedrijfsovername of herstructurering? Alles begint bij de basis: de administratie. We zorgen er altijd voor dat dit correct en tijdig wordt afgehandeld.

Wat kunnen wij voor u doen?

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy verklaring en algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.