Bedrijfseconomisch advies

Hoe kunt u uw toekomst beter vormgeven om meer rendement uit uw bedrijf te halen? Bent u op de juiste koers? En hoe gaat u om met de veranderende omgeving en concurrentie? Voor deze en andere vragen staan de specialisten van Administratiekantoor Stratum voor u klaar. Wij zijn in staat om de schat aan informatie binnen uw onderneming te vertalen naar kennis, in begrijpelijke taal en met praktische tools, zodat u het maximale uit uw onderneming kunt halen.

Wat houdt bedrijfseconomisch advies concreet in?

Administratiekantoor Stratum begeleidt ondernemers naar meer rendement door een integrale analyse over uw onderneming uit te voeren. We analyseren grondig waar u op dit moment mee bezig bent om tot een gezond rendement te kunnen komen. Ook brengen we de toekomst van uw onderneming middels een (meerjaren) prognose in kaart en bestuderen we de tussentijdse cijfers tot in detail, zodat u direct kunt reageren op kansen en bereidingen. Daarnaast kunnen we de prestaties van de eigen onderneming vergelijken met die van anderen, zodat u een beeld krijgt van uw prestaties ten opzichte van die van een collega-organisatie.

Meer weten over bedrijfseconomisch advies?

Administratiekantoor Stratum begrijpt dat het naast rendement ook de bedoeling is dat u zich prettig voelt tijdens het ondernemen. Wij zijn er niet alleen voor uw financiële administratie, maar ook ter inspiratie voor uw onderneming. Wilt u meer weten over bedrijfseconomisch advies? Neem dan gerust contact met ons op.

U staat voorop!

Bij Administratiekantoor Stratum te Eindhoven staat u als ondernemer centraal. Wij werken niet alleen voor u, maar staan tevens naast u. Onze medewerkers kennen uw branche en snappen als geen ander het ondernemerschap. Door naast u te werken is specialistische kennis, advies en actieve begeleiding altijd dichtbij. Wilt u de toekomst van uw onderneming middels een (meerjaren) prognose in kaart brengen of overweegt u een bedrijfsovername of herstructurering? Alles begint bij de basis: de administratie. We zorgen er altijd voor dat dit correct en tijdig wordt afgehandeld.

Wat kunnen wij voor u doen?

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy verklaring en algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.