VvE kascontrole

Bent u beheerder van een Vereniging van Eigenaars (VvE) en heeft de VvE geen leden benoemd voor de kascommissie, oftewel kascontrole? Dan nemen wij dit graag van u over. De professionals van AK Stratum hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van kascontroles voor diverse VvE’s welke in beheer zijn bij onder andere VB&T, VP&A en VvE Partner. We beschikken over de juiste vakkennis en gaan te allen tijde secuur te werk, met een foutloze VvE kascontrole als resultaat.

Ondersteuning bij uw Vereniging van Eigenaars

Heeft de desbetreffende VvE een complexe financiële situatie? Dan raden wij het aan om AK Stratum als professional in te schakelen voor de kascontrole. Zowel op juridisch als technisch vlak zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het uitvoeren van alle administratieve werkzaamheden. Bij ons bent u ervan verzekerd dat alle cijfers in orde zijn en voorkomt u onnodige fouten en daarmee lastige procedures. Ook voorzien we u graag van een professioneel bedrijfseconomisch advies over de gang van zaken binnen de VvE. Onze experts nemen namelijk niet alleen het uitvoeren van de kascontrole van u over, maar blijven daarnaast actief meedenken over mogelijke kansen en valkuilen in de financiële situatie.

Kunnen wij uw VvE kascontrole overnemen?

Wij voeren graag uw VvE kascontrole nauwkeurig uit. Bij AK Stratum bent u verzekerd van een correct uitgevoerde VvE kascontrole, waardoor u met de juiste cijfers uw nieuwe boekjaar kunt starten. Heeft u vragen over de kascontrole of zou u meer willen weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Start uw nieuwe boekjaar correct met AK Stratum.

U staat voorop!

Bij Administratiekantoor Stratum te Eindhoven staat u als ondernemer centraal. Wij werken niet alleen voor u, maar staan tevens naast u. Onze medewerkers kennen uw branche en snappen als geen ander het ondernemerschap. Door naast u te werken is specialistische kennis, advies en actieve begeleiding altijd dichtbij. Wilt u de toekomst van uw onderneming middels een (meerjaren) prognose in kaart brengen of overweegt u een bedrijfsovername of herstructurering? Alles begint bij de basis: de administratie. We zorgen er altijd voor dat dit correct en tijdig wordt afgehandeld.

Wat kunnen wij voor u doen?

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy verklaring en algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.