Belastingaangifte

Als ondernemer moet u aangifte doen van de winst uit de onderneming. Administratiekantoor Stratum biedt u hulp bij de aangifte van dezeInkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting. Wij zorgen ervoor dat u het overzicht behoudt en wij voorkomen dat u na afloop van een boekjaar voor onaangename fiscale verrassingen komt te staan.

Efficiënt en servicegericht

De jaarrekening vormt de basis voor de winstaangifte of de aangifte Vennootschapsbelasting. De winstaangifte is de basis voor de aangifte Inkomstenbelasting. De jaarrekening is op commerciële grondslagen gebaseerd en de aangiften zijn op fiscale grondslagen gebaseerd. Dan wordt pas echt duidelijk hoeveel u aan de fiscus moet afdragen. Voor veel ondernemers is het antwoord op deze vraag een verrassing, maar niet bij ons. Wij houden tussentijds voor u bij of wij actie moeten ondernemen en een voorlopige aanslag moeten aanvragen, of dat de lopende voorlopige aanslag aangepast moet worden.

Hulp nodig bij de belastingaangifte?

Elk jaar moet u uw aangifte Inkomstenbelasting indienen. Voor de een is dit eenvoudig en voor de ander een tijdrovende klus. Door de belastingaangifte te laten verzorgen door Administratiekantoor Stratum voorkomt u onaangename fiscale verrassingen en heeft u tijd over om te doen waar u goed in bent: ondernemen! Heeft u vragen over de belastingaangifte of kunnen we u hiermee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

U staat voorop!

Bij Administratiekantoor Stratum te Eindhoven staat u als ondernemer centraal. Wij werken niet alleen voor u, maar staan tevens naast u. Onze medewerkers kennen uw branche en snappen als geen ander het ondernemerschap. Door naast u te werken is specialistische kennis, advies en actieve begeleiding altijd dichtbij. Wilt u de toekomst van uw onderneming middels een (meerjaren) prognose in kaart brengen of overweegt u een bedrijfsovername of herstructurering? Alles begint bij de basis: de administratie. We zorgen er altijd voor dat dit correct en tijdig wordt afgehandeld.

Wat kunnen wij voor u doen?

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy verklaring en algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.