ZZP-er

Het bijhouden van de administratie wordt door veel ZZP-ers gezien als een grote administratieve last en een complexe klus door de voortdurende veranderingen in de wet- en regelgeving. Een foutje is immers zo gemaakt en soms is dat niet zonder gevolgen. Qua tijd en geld is het daarom al snel voordeliger om uw boekhouding uit te besteden aan Administratiekantoor Stratum, zodat u zich bezig kunt houden met wat u het liefste doet: ondernemen.

Full-service administratiekantoor

Bij Administratiekantoor Stratum hebben we verschillende expertises in huis, waardoor we zowel grote als kleine ondernemers kunnen bijstaan met de complete financiële administratie. Wilt u voor uzelf beginnen en een gedegen bedrijfsplan laten opstellen? Heeft u hulp nodig met het opstellen van jaarrekeningen of de complexe, tijdrovende belastingaangifte? Wij ontnemen alle zorgen rondom de financiële administratie en kunnen u tevens voorzien van een bedrijfseconomisch advies. Persoonlijke aandacht en zo veel mogelijk bijdragen aan het succes van uw onderneming, dat is waar we goed in zijn!

Betaalbaar voor alle ZZP-ers

Administratiekantoor Stratum bewaakt uw belangen. Onze werkwijze is simpel en duidelijk: u levert de administratie aan en wij doen de rest. Alles geregeld, gecontroleerd en op orde, en dat altijd voor een vast maandelijks tarief zonder onverwachte facturen of na-facturatie. Heeft u hulp nodig bij uw financiële administratie? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. We helpen u graag.

U staat voorop!

Bij Administratiekantoor Stratum te Eindhoven staat u als ondernemer centraal. Wij werken niet alleen voor u, maar staan tevens naast u. Onze medewerkers kennen uw branche en snappen als geen ander het ondernemerschap. Door naast u te werken is specialistische kennis, advies en actieve begeleiding altijd dichtbij. Wilt u de toekomst van uw onderneming middels een (meerjaren) prognose in kaart brengen of overweegt u een bedrijfsovername of herstructurering? Alles begint bij de basis: de administratie. We zorgen er altijd voor dat dit correct en tijdig wordt afgehandeld.

Wat kunnen wij voor u doen?

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy verklaring en algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.