Diensten

Jaarrekening

Een degelijke financiële administratie is van groot belang voor elke onderneming, maar het bijhouden ervan vraagt om expertise en is een tijdrovende taak. Wij kunnen u hiermee helpen!

Belastingaangifte

Administratiekantoor Stratum biedt u hulp bij de aangifte van de Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting. Wij zorgen ervoor dat u het overzicht behoudt.

Bedrijfseconomisch advies

Hoe kunt u uw toekomst beter vormgeven om meer rendement uit uw bedrijf te halen? Bent u op de juiste koers? Voor deze en andere vragen staan de specialisten van Administratiekantoor Stratum voor u klaar.

Prognose maken

Bent u benieuwd naar de toekomst van uw onderneming en wilt u zeker weten dat alle financiële zaken op orde zijn? Administratiekantoor Stratum helpt u bij het maken van een prognose.

Bedrijfsplannen opstellen

Gaat u binnenkort voor uzelf beginnen of heeft u een bankfinanciering nodig voor een uitbreiding of aankoop? Dan is het noodzakelijk om een bedrijfsplan op te stellen. Administratiekantoor Stratum kan u hierbij van A tot Z helpen.

ZZP-ers

Het bijhouden van de administratie wordt door veel ZZP-ers gezien als een grote administratieve last en een complexe klus door de voortdurende veranderingen in de wet- en regelgeving. Geef dit uit handen en laat ons helpen.

U staat voorop!

Bij Administratiekantoor Stratum te Eindhoven staat u als ondernemer centraal. Wij werken niet alleen voor u, maar staan tevens naast u. Onze medewerkers kennen uw branche en snappen als geen ander het ondernemerschap. Door naast u te werken is specialistische kennis, advies en actieve begeleiding altijd dichtbij. Wilt u de toekomst van uw onderneming middels een (meerjaren) prognose in kaart brengen of overweegt u een bedrijfsovername of herstructurering? Alles begint bij de basis: de administratie. We zorgen er altijd voor dat dit correct en tijdig wordt afgehandeld.

Wat kunnen wij voor u doen?

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy verklaring en algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.