Bedrijfsplannen opstellen

Gaat u binnenkort voor uzelf beginnen of heeft u een bankfinanciering nodig voor een uitbreiding of aankoop? Dan is het noodzakelijk om een bedrijfsplan op te stellen. Door een bedrijfsplan op te stellen kunt u aantonen dat uw plannen haalbaar zijn en de potentiële financier ervan overtuigen dat u de moeite waard bent om in te investeren. Heeft u daar hulp bij nodig? Administratiekantoor Stratum kan u hierbij van A tot Z helpen.

In de startblokken met een bedrijfsplan

Een potentiële financier kijkt altijd naar het risico en rendement van de investering. Hiervoor is een gedegen bedrijfsplan belangrijk. Hierin omschrijft u concreet het idee en hoe u de financiering gaat aanpakken. Ook is het van belang dat er wordt beschreven hoe u de organisatie wilt regelen. Denk hierbij aan aspecten als de financiële administratie, verzekeringen, marktonderzoek naar concurrenten en klanten en uw eigen achtergrond en vaardigheden. Het schrijven van een bedrijfsplan is niet verplicht, maar wel noodzakelijk als u een financiering wilt aanvragen. Ook is het een zeer goed middel om te voorkomen dat u aspecten over het hoofd ziet.

Hulp nodig bij een bedrijfsplan opstellen?

Administratiekantoor Stratum is u graag van dienst bij het opstellen van een gedegen bedrijfsplan. Wij kunnen u tevens van persoonlijk advies voorzien waarbij we streven naar het opzetten of uitbreiden van uw succesvolle onderneming. Heeft u hulp of advies nodig bij het opstellen van een bedrijfsplan of mogen wij uw administratie gedeeltelijk of geheel uit handen nemen? Neem dan gerust contact met ons op.

U staat voorop!

Bij Administratiekantoor Stratum te Eindhoven staat u als ondernemer centraal. Wij werken niet alleen voor u, maar staan tevens naast u. Onze medewerkers kennen uw branche en snappen als geen ander het ondernemerschap. Door naast u te werken is specialistische kennis, advies en actieve begeleiding altijd dichtbij. Wilt u de toekomst van uw onderneming middels een (meerjaren) prognose in kaart brengen of overweegt u een bedrijfsovername of herstructurering? Alles begint bij de basis: de administratie. We zorgen er altijd voor dat dit correct en tijdig wordt afgehandeld.

Wat kunnen wij voor u doen?

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy verklaring en algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.