Hypotheek ondernemer Eindhoven

Jammer genoeg zien we nog erg vaak zat dat ondernemers moeite hebben met het krijgen van een hypotheek. Nog te veel ondernemers weten niet precies wat zij hiervoor moeten doen en zijn zodoende onvoldoende voorbereid. Administratiekantoor Stratum helpt ondernemers uit Eindhoven en omgeving bij het aanvragen van een hypotheek. We vertellen u meer over de hypotheek voor ondernemers en hoe we u hierbij kunnen helpen.

Hypotheekaanvraag ondernemer begint bij de financiële situatie

Wilt u als ondernemer een hypotheek aanvragen? Breng dan allereerst de financiële situatie in kaart. Door het financiële plaatje vooraf duidelijk te schetsen, laat u als ondernemer zien dat u een goed businessmodel hebt en dat u de moeite waard bent om in te investeren. Bij Administratiekantoor Stratum in Eindhoven kunnen we een prognose van uw onderneming maken. Een prognose is een cijfermatig onderbouwde voorspelling over hoe uw onderneming het dit jaar en volgend jaar gaat doen. De financier, meestal de bank, wil het risico zo laag mogelijk houden en alleen investeren als de ondernemer de zekerheid kan bieden dat het geleende geld ook terugkomt.

Wat moet de ondernemer aanleveren voor de hypotheek aanvraag?

Voor de toekomstige financier zijn cijfers een zeer belangrijk onderdeel van de onderneming. U moet als ondernemer dus een aantal financiële overzichten aanleveren om de hypotheek te kunnen aanvragen. In Eindhoven en omgeving helpt Administratiekantoor Stratum u hiermee graag. De financier kan vragen om de winst- en verliesrekening van voorgaand boekjaar of van de afgelopen 2 tot 3 jaar. Bij een VOF of eenmanszaak wordt vaak gevraagd om de meest recente aangifte inkomstenbelasting. Omdat u bij een eenmanszaak of VOF ook met uw privévermogen aansprakelijk gesteld kunt worden, zal de financier willen weten hoe uw (persoonlijke) financiën ervoor staan. Hiervoor kunnen tussentijdse cijfers worden opgevraagd. Doorgaans zijn dit kwartaalcijfers van de balans en winst- en verliesrekening, die worden vergeleken met de begroting.

Uw ondernemershypotheek in Eindhoven

Een hypotheek kan iedere ondernemer naar een hoger niveau brengen. Het is dan wel belangrijk de potentiële financier ervan te overtuigen dat u de moeite waard bent om in te investeren. Om ervoor te zorgen dat de aanvraag soepel verloopt en dat de kans van slagen groot is, kunt u in Eindhoven de hulp inschakelen van ons administratiekantoor. Wij helpen kleine tot grote ondernemers in Eindhoven en omgeving bij de aanvraag van hun hypotheek. Wilt u hulp bij de financieringsaanvraag of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

U staat voorop!

Bij Administratiekantoor Stratum te Eindhoven staat u als ondernemer centraal. Wij werken niet alleen voor u, maar staan tevens naast u. Onze medewerkers kennen uw branche en snappen als geen ander het ondernemerschap. Door naast u te werken is specialistische kennis, advies en actieve begeleiding altijd dichtbij. Wilt u de toekomst van uw onderneming middels een (meerjaren) prognose in kaart brengen of overweegt u een bedrijfsovername of herstructurering? Alles begint bij de basis: de administratie. We zorgen er altijd voor dat dit correct en tijdig wordt afgehandeld.

Wat kunnen wij voor u doen?

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy verklaring en algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.